perjantai 31. tammikuuta 2014

SÄÄTYYPIN MUUTOS

Kolme viikkoa sitä pakkasia kesti. Jos olisi ollut kesä, olisimme saaneet viettää kolmen viikon helle jakson. Nyt sitten alkaa lumisateet ja lauhemmat säät. Ennusteen mukaan asteet voivat parin viikon päästä olla paljonkin plussan puolella. Tänään juoksin veljeni kanssa tämän talven viimeisen viimajuoksun. Ennusteiden mukaan ei vähään aikaan saada siperian viimoja. Meitä ne eivät ole haitanneet, kun rasva kerros kasvoissa on neljänkymmenen vuoden lenkkeilyn seurauksena kasvanut kuin eskimoilla. Kelit juoksuun ovat olleet harvinaisen hyviä.
Saimme suru viestin toissa päivänä, kun siskon mies oli kuollut Koskelan sairaalassa Helsingissä 81 vuotiaana. Paljon olen nyt veljeni kanssa lenkkeilyn aikana muistellut Pekan kanssa yhteisiä juttuja. Olihan hän myös innokas hölkkääjä 70-luvulta 2000-luvulle. Olemme myös hyräilleet hänen lempi lauluaan.``Ihmetellös, ihmislapsi, Taivaan suurta ihmettä: Seimen lapsen kirkas silmä Kuoloon sammui ristillä. Silloin synnit ihmisten Vaipui vereen Jeesuksen``
Nyt tammikuu on päättymässä muutaman tunnin kuluttu. Helmikuu alkaa ja Sotshin olympialaiset viikon kuluttua. Siinähän on ohjelmaa eläkeläiselle. Täytyy vain laittaa olympia studio pystyyn, kun laitteita on sen verran. Tähän haluan laittaa lopuksi yhden kuvan, pidän sitä ehkä kovimpana pakkas-ja lumi talvena elämäni aikana. Vuosi oli 1966. Tässä tehdään äidin kanssa lumitöitä maaliskuussa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti