torstai 23. kesäkuuta 2016


Juhannus on meillä herttainen
Kesä on saapunut Juhannukseen. Jussina tarkenee, kylläkin touko-kesäkuun vaihteessa jo tarkeni hyvin. Vedetkin ehtivät lämmetä. Sitten viileni. Mutta kohta taas lämpiää.
Tossut ovat olleet hyvin käytössä. Västilän maraton oli jo 33. Kaikki olen ne juossut. Valitettavasti taitaa olla, että pari kertaa enää järjestetään. Kilpailijoita siis saisi olla enempi.
Maalissa 60 km Suomi-Juoksu
Tärkeä ja rakas tapahtuma minulle Suomi-Juoksu järjestettiin nyt Joensuussa. Neljäkymmentä kertaa olen sen 100 km juossut nyt toisen kerran 60 km. Järjestelyt pelasivat hienosti. Reitti oli loistava. Valoisa suviyö on kiehtova. Osallistujia olisi saanut olla tässäkin tapahtumassa enempi. Mutta ensi vuonna sitten. Oma juoksuni kulki vähän hitaasti, kun maha ei oikein pelannut, mutta maaliin tulin.
Rahola Team järjestää hienoja kilpailuja. Anun maraton oli vuorossa 18.6. Järjestelythän aina pelaa rahola teamin tapahtumissa hienosti. Kalevi Saukkosen palkitseminen 2000 maratonin määrässä oli hieno kiva pieni juhlallisuus. Itse vedin puolimaratonin. Se riitti tällä kertaa.
Tässä muutama tärkeä tapahtuma tänä keväänä. Ei muuta kuin huomenna Juhannusaaton savusaunaan. Vasta ja vihta heilumaan!!
Kalevi luovuttaa Kaleville kirjeen

1 kommentti:

  1. Valtaisa on liikkumisen määrä sinulla Olavin kanssa takana. Näistä teksteistäsi paistaaa se rauha, minkä valtaisat kilometrit ovat sinulle antaneet. Ei tarvi päteä, vaan hienovarainen kerrontakin antaa lukijoille aidon ja välittävän arvostuksen tunteen. Olen onnekas saadessani lukea ja kokea näitä kirjoituksiasi.

    Vois lisätä omiin "Life Time tavoitteisiin" tavata Montelat uudestaan. Tehän olitta minun ensimmäisessä Ultrakisassa mukana - Kaustinen 2010.

    Parasta mahdollista Juhannusta teille kaikille sinne!

    VastaaPoista