maanantai 24. maaliskuuta 2014

Miks leivo lennät Suomehen.....


Tänään saattoi sen kysymyksen tehdä. Kauniisti leivo visersi Oriveden keskusaseman lähellä olevan pellon yllä. Tämä on Oriveden seudulla tähän aikaan vuodesta erittäin harvinaista, olisiko lähes ennätys?
Hanget ovat yleensä korkeimmillaan juuri tähän aikaan vuodesta, niin kuin viime vuonna. Hiihtokelit ovat parhaimmillaan.
Tänä talvena hiihdot ovat minulta jääneet vain pariin kertaan. Vaimo on hiihtänyt muutaman kerran enempi. Mutta nyt saadaan tähän muutos. Olen lähdössä Elvin kanssa lauantaina Saariselälle hiihtämään. Linja-auto starttaa Oriveden kohdalta 7.40. Reissu kestää viikon ja muutama orivesiläinen ainakin lähtee samalle matkalle. Ei muuta kuin jännityksellä odottelemaan.
Kunto kyllä riittää minulla hyvin hiihtämiseen, vaikka suksikilometrit puuttuvat.Tossut ovat sen verran vieneet eteenpäin, ettei siitä tarvitse huolehtia. Ainoa pieni huoli on se, kun hiki tuntuu aiheuttavan ihottumaa näin keväisin. On jo kolmas kevät, kun hikiurtikaria ahdistelee. Huomenna lääkäriin, niin kattellaan sen jälkeen. Kirjoittelu jatkuu taas sitten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti