maanantai 27. toukokuuta 2019

Aika kuluu

Talvi on mennyt ja kohta kevätkin. Elämä kulkee vauhdilla eteenpäin. Tapahtumat seuraavat toisiaan. Näin eläkkeellä ollessa tuntuu siltä, että kaikki menee sillä tavallisella rutiinilla.    
Tänään, kun kirjoitan tätä, on Kaisaniemessä jääkiekko juhla. Väkeä on valtavasti. Niinistön puhe joukkueelle oli hyvä ja vaikuttava. Jääkiekko on nyt huipussaan. Olihan Suomen pelit huikeita. Mörkö sisään. Poika on kotona.
  Ajattelen omia harrastuksiani. Niitähän on; juoksu. Muuten villasukkajuoksun SM kisa Orivedellä viime talvena oli hieno menestys. Ensi talvena uudelleen. Sitten on harrastuksenani myös hiihto, kuntosali, kuorolaulu, jongleeraus, kävely ja retkeily vaimon kanssa, varsinkin näin keväällä. Linnut kuuluvat harrastuksen piiriin, joten retkeilyn muodossa niitä pääsee hyvin seuraamaan. 
  Juoksulenkkeily on sujunut hyvin, pääasiassa n. kympin matkoina. Team Raholan tapahtumissa olen ollut mukana. Sielläkin matkana kymppi. Mukava on aina nähdä kivoja juoksuystäviä. 
  Hiihtoharrastus jäi aika pieneksi tänä talvena. Suurin syy oli, kun lähiladut häipyivät nopeasti. Paltanmäki-Lepra ja Teerijärven lenkit olivat kuitenkin pitkään kevääseen asti hienossa kunnossa. OrPon hiihtojaosto on tehnyt hienoa työtä vuosittain.
  Retkeilystä täytyy mainita erityisesti Kintulammen retkialue Teiskossa. Sain Elvin kanssa kauniina toukokuun lauantaina retkeillä  hienolla reitillä.
  Kesä on kynnyksellä. Suomen suvi on aina hieno. Hyvää kesää!
Kesää odotellessa
  

  

3 kommenttia:

  1. Hyvää kesää Kalevi ja Elvi! Ja terveyttä etenkin, sekä mukavia juoksulenkkejä. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää kesää Orivedelle!
    Pysykää nuorina tai ainakin nuoren näköisinä kuten kuvassa.

    VastaaPoista